Програмне забезпечення для Hikvision

1. SADP

Утиліта здійснює пошук пристроїв Hikvision у вашій підмережі і відображає інформацію про них. Можна здійснити активацію пристроїв і зробити їх базові мережеві настройки.

Завантажити: SADP (v3.0.0.20)

2. iVMS-4200

iVMS-4200 є універсальним клієнтським програмним забезпеченням для пристроїв Hikvision. Підтримується робота з камерами, відеореєстратором, домофонами, СКУД та ін.

Для Windows: iVMS-4200 (v2.7.1.9)

Для MacOS: iVMS-4200 (v1.02.05.02)    

3. iVMS-4200 Lite

iVMS-4200 Lite - скорочена версія iVMS-4200. Вона забезпечує основні функції відеоспостереження, включаючи перегляд в реальному часі, віддалений пошук і відтворення архіву для підключених пристроїв (таких як DVR, NVR, мережеві камери, спіддомов). Немає підтримки СКД, домофонів та відеостін. ПО мультимовне.

Завантажити: iVMS-4200 Lite (v1.0.0.4)                                                                                                                                                          

4. Batch Configuration Tool

Програмне забезпечення Batch Configuration може використовуватися для настройки параметрів одного або декількох пристроїв. Підтримується пакетне оновлення пристроїв.

Завантажити: Batch Configuration Tool (v3.0.0.4)

5. Storage and Network Calculator

Нова програма включає в себе Disk Space Calculator і Bandwidth Calculator.

Дозволяє розрахувати ємність HDD або час зберігання у відповідності з різними кількістю каналів, роздільною здатністю і бітрейтом. Підтримка H.265 і H.265+

Так само, калькулятор може бути використаний для розрахунку мінімально необхідної пропускної здатності, виходячи з параметрів обраних потоків перегляду і відтворення, а також розрахувати рекомендовані параметри кодування, виходячи з даної пропускної здатності та інших умов.

Завантажити: Storage and Network Calculator (v1.0.0.3)

Категорія
Інструкції
Програмне забезпечення
Теґи
Hikvision
faq
ivms
sadp
програмне забезпечення

Feedback block